Informace pro návštěvníky

LinuxDays jsou jako každý rok na FIT ČVUT, Thákurova 9, Praha 6. Místo konference se otevírá v 9:15. Na místě je k dispozici zdarma šatna a Wi-Fi (SSID: LinuxDays, heslo: linuxdays).

plánek budovy

Trička

Pokud přivezete své staré, poškozené, ale vyprané tričko LinuxDays, dostanete výměnou uplně nové tričko LinuxDays a my vaše věnujeme dále. Nabídka platí do vydání zásob.

Registrace

Registrace návštěvníků bude probíhat samoobslužně. Pro každého je připravena nalepovací jmenovka, která nezanechává stopy a je jí možno přilepit opakovaně. Jmenovky jsou seřazeny do sloupců abecedně podle prvního písmenka, které jste uvedli při registraci do políčka „Jméno a Příjmení“. Obvykle je to první písmeno vašeho křestního jména. V případě front je možné odložit registraci až do okamžiku, kdy nápor poleví.

První přednáška začíná v 10:00, pokud tam chcete být, prosím, přijďte včas. Vzhledem k velkému zájmu o přednášky prosím obsazujte všechny řady od středu a nenechávejte mezi sebou volná místa.

Občerstvení

Po celou dobu bude k dispozici kvalitní káva od baristů z Kofárna.cz, kterou sponzoruje sdružení CZ.NIC. Káva bude také k dispozici na stánku vpsFree.cz. Pokud máte svůj vlastní kelímek na kávu, nezapomeňte si ho vzít s sebou. Drobné občerstvení nabídne stánek Active 24. Na místě jsou také k dispozici automaty s bagetami a drobnými pochutinami, které budou v průběhu doplňovány.

Oběd

Výdej obědů bude probíhat oba dny od 11:30 do 14:30 ve stánku před budovou. Bude se jednat o luxusní HotDogy, které budou díky společnosti Livesport k dispozici za dotovanou cenu 50Kč. Připravte si prosím požadovanou částku přesně, urychlíte tím celý proces odbavení oběda. Platba kartou bohužel není možná.

hotdog

Doprovodný program

Po celou dobu bude k dispozici odpočinková zóna s RetroHerna.org. Dále vás čeká LinuxMarket kde si můžete zakoupit tučňáky, textil, hrnky a mnoho dalšího.

Prodáváte notebook, telefon nebo sháníte kolegu? Přivezte si s sebou leták velikosti A5 na naši nástěnku a kontaktujte se s ostatními návštěvníky.

Zbyly vám doma nějaké kabely, pro které nemáte využití? Nabíječky od rozbitých nebo ztracených přístrojů? Třeba je někdo ještě využije. Přineste je do burzy kabelů, která bude poblíž stánků Bastlířů.

Program konference

Aktuální program je na webu a případné změny se tam hned projeví. V programu na webu bude vidět, kde v časové ose se právě náš svět nachází. Můžete také vyzkoušet mobilní aplikaci s programem.

Pokud budete psát na sociální sítě, použijte prosím hashtag #LinuxDays nebo FB stránku @LinuxDays.

Na LinuxDays letos třídíme plasty a papír. Papírové kelímky od kafe patří do papíru, ale pouze prázdné. Nejlepší ovšem bude, pokud si přinesete vlastní, znovu použitelný kelímek. Třiďte kelímky, zachraňte tučňáky!

(CC) (BY) LinuxDays 2019
HTTPS DNSSEC TLSA IPv6