Místo konání

Konference se koná v prostorách Fakulty informačních technologií Českého vysokého učení v Praze (FIT ČVUT), konkrétně v nové budově na adrese Thákurova 9 v Praze 6 – Dejvicích.


Zobrazit větší mapu

Přednášky probíhají v přízemích sálech a workshopy a hackfesty ve třetím nadzemním podlaží. Stánky najdete ve foyer před přízemními sály.

Jak uvnitř?

Až se dostanete na místo konání, bude se vám hodit plánek vnitřních prostor s rozmístěním stánků a konferenčních místností.

plánek budovy

Jak se k nám dostanete?

Pokud pojedete městskou hromadnou dopravou, nejblíže se nachází zastávky tramvaje Lotyšská (linky 8 a 18) a Thákurova (linky 20 a 26). Stanice metra Dejvická (zelená linka A) se taktéž nachází blízko (cca 600 m od budovy fakulty). Doporučujeme využít k vyhledávání spojení stránky dopravního podniku.

Autem

Oblast kolem místa konání obsahuje zóny placeného stání. Cena parkovného je 60 Kč za hodinu, parkovné se však nevybírá o víkendech.

Vlakem

Pokud přijedete vlakem na Hlavní nádraží, můžete jet buď tramvají linky 26 směr Divoká Šárka až na zastávku Thákurova nebo nejprve červeným metrem C směr Háje do stanice Muzeum, tam přestoupit na zelené metro A směr Nemocnice Motol a pokračovat do stanice Dejvická. Obě varianty jsou časově srovnatelné.

Autobusem

Pokud přijedete autobusem na Ústřední autobusové nádraží Florenc, můžete jet buď tramvají linky 8 směr Nádraží Podbaba až do zastávky Lotyšská, nebo nejprve červeným metrem C směr Háje do stanice Muzeum, tam přestoupit na zelené metro A směr Nemocnice Motol a pokračovat do stanice Dejvická. Obě varianty jsou časově srovnatelné.

Letadlem

Pokud přiletíte letadlem na Letiště Václava Havla (Praha-Ruzyně), použijte autobus linky 119 do konečné zastávky Nádraží Veleslavín. Odtud pokračujte zeleným metrem A směr Depo Hostivař do stanice Dejvická.

Na kole

Blízko místa konání je veřejný stojan na kola. Můžete zde zamknout své vlastní, nebo využít sdílená kola Rekola – při registraci tímto odkazem nebo zadáním kódu hhbfi3ae získáte první jízdu zdarma a druhou za polovinu. Při zaparkování Rekola do stojanu před budovou navíc dostanene 8 recoinů v rámci benefitního programu. Tip na výlet: Projeďte se Stromovkou od zastávky Výstaviště Holešovice.

Ubytování

Ubytování si můžete zajistit na Masarykově koleji, Hostelu Strahov nebo jinde v Dejvicích, kde se konference koná.

(CC) (BY) LinuxDays 2018
HTTPS DNSSEC TLSA IPv6