Linux na prapodivných deskách

Hodnocení přihlášky

55.17% (343 hlasů)

Hodnocení obsahu

72.5% (10 hlasů)

Slovní hodnocení

  • Špičková struktura přednášky - neustále držela referenci ke "stromu" osnovy přednášky, prošla perfektně jednotlivé "větve", ale stále udržovala v posluchači "kontext". Provedením dnes nejlepší přednáška .... perfektní obsah ... i když jela rychle, tak to mělo přesně udrženej LevelOfDetail, signalizovala když se "ponořila", zase když se vynořila.... držela se vnitřní systematizace, která ač nebyla představena jako osnovou, tak byla perfektně vykomunikovaná "po cestě" ... nejsem specialista, o těchto věcech jen trošililinku tuším jako hobby které se mi nabírá "po cestě" vzhledem k mé profesi, ale tohle bylo technicky detailní ale současně přehledné a i pro poučeného začátečníka. Díky tomu, že se vždy postupovalo od "kořenů" stromu znalostí a klidně se ponořilo do detailní větve, ale vždy se držela celá ta "cesta" to "o čem jde řeč". LP (100 %)
  • Pěkná přednáška. Přestože jsem podle popisu čekal něco trochu jiného, tak skutečný obsah byl pro mě taky přínosný, možná i víc než to, co jsem čekal. Akorát to bylo krátké. (75 %)
  • super zhodnoceni situace a pripomenuti veci na ktere clovek v zapalu ze zacatku zapomene (75 %)

Hodnocení lektora (Lenka Kosková Třísková)

82.5% (10 hlasů)

Slovní hodnocení

  • Bez chybičky - logický, srozumitelný, kontinuálně udržená hlava/pata, gramatika... lehce ironicky vtipná ("asi víte co je zavaděč, když jste přišli na takovouto přednášku"). BOMBA! LP (100 %)
  • Paráda. Díky. (100 %)
(CC) (BY) LinuxDays 2017
HTTPS DNSSEC TLSA IPv6