Stavba 3D tiskáren

Na konferenci LinuxDays máte jedinečnou příležitost zúčastnit se workshopu „Postav si svou 3D tiskárnu“, a to pouze za cenu kitu s jednotlivými díly. Z workshopu si odnesete plně funkční 3D tiskárnu RepRap, konkrétně model RebeliX s rámem z hliníkových profilů, který byl inspirován tiskárnami Rebel II a Prusa i3. Součástí balíčku je i tiskový materiál.

Workshop povedou členové laboratoře 3D tisku z FIT ČVUT, kteří vás kromě samotné stavby provedou i obsluhou tiskárny a její kalibrací – odnesete si tak nejen hardware, ale i potřebné znalosti.

Workshop bude probíhat oba dva dny akce, konkrétní čas bude upřesněn. Počet míst je omezen - rozhodující je čas registrace a zaplacení balíčku ve stanoveném termínu. Workshopu se mohou zúčastnit max. dvě osoby na jednu sestavovanou tiskárnu. Potřebné nářadí na stavbu bude zajištěno na místě. Na workshop je nutné si donést pouze notebook.

Cena balíčku je 17 000 Kč (cena je konečná – nejsme plátci DPH). Žádné další poplatky nebudou účtovány. Cenu je nutné uhradit předem na základě instrukcí, které obdržíte po registraci. Po úhradě ceny je registrace závazná (platba je nevratná). V případě vaší neúčasti proto buď zajistěte náhradníka nebo nás kontaktujte, ať můžeme oslovit zájemce, na které se nedostalo.

Stánky na LinuxDays

Registrace

Celé jméno

E-mailová adresa

Kontaktní telefon

Firma (pokud chcete fakturovat na firmu)

IČ (pokud chcete fakturovat na firmu)

Fakturační adresa

Jakým jazykům rozumíte?



Kolik lidí se zúčastní stavby?



LinuxDays 2015 (ɔ)
SSL DNSSEC TLSA IPv6