Informace pro návštěvníky

LinuxDays jsou jako každý rok na FIT ČVUT, Thákurova 9, Praha 6. Místo konference se otevírá v 9:15. Na místě je k dispozici zdarma šatna a Wi-Fi (SSID: LinuxDays, heslo: linuxdays).

plánek budovy

Registrace

Registrace návštěvníků bude probíhat samoobslužně. Pro každého je připravena nalepovací jmenovka, která nezanechává stopy a je jí možno přilepit opakovaně. Jmenovky jsou seřazeny do sloupců abecedně podle prvního písmenka, které jste uvedli při registraci do políčka „Jméno a Příjmení“. Obvykle je to první písmeno vašeho křestního jména. V případě front je možné odložit registraci až do okamžiku, kdy nápor poleví.

První přednáška začíná v 10:00, pokud tam chcete být, prosím, přijďte včas. Vzhledem k velkému zájmu o přednášky prosím obsazujte všechny řady od středu a nenechávejte mezi sebou volná místa.

Občerstvení

Po celou dobu bude k dispozici kvalitní káva od baristů z Kofárna.cz, kterou sponzoruje sdružení CZ.NIC a drobné občerstvení od Active 24. Na místě jsou také k dispozici automaty s bagetami a drobnými pochutinami, které budou v průběhu doplňovány.

Oběd bude letos opět zajištěn v blízké menze, vždy mezi 12:20 a 14:00. Proti loňsku došlo k personální výměně v kuchyni i ve vedení, takže by jídlo mělo být kvalitnější a obsluha dostatečně hbitá. Bohužel se nám nepodařilo udržet loňskou cenu – ta je nyní stanovena na 130 Kč, přičemž jsme museli garantovat odběr 200 porcí. Bohužel jde o jedinou cestu, jak se vyhnout placení předem. Prosíme, připravte si předem odpočítanou hotovost, aby nedocházelo ke zbytečným zdržením na pokladně.

Menu na sobotu

polévka hovězí s masem a nudlemi,
kuřecí směs po čínsku, rýže dušená

Menu na neděli

polévka bramborová,
vepřový řízek, brambory vařené

Doprovodný program

Po celou dobu bude k dispozici odpočinková zóna s RetroHerna.cz. Dále vás čeká LinuxMarket a HWKitchen kde si můžete zakoupit tučňáky, textil, hrnky, hardware a mnoho dalšího. HWKitchen bude v prostoru dětské bastlírny, kde si budete moci na chvilku odložit své děti a nebo prohlédnout zajímavý hardware. Dále můžete navštívít HPC Workshop, lokalizační odpoledne, nebo projít certifikací LPI.

Prodáváte notebook, telefon nebo sháníte kolegu? Přivezte si s sebou leták velikosti A5 na naši nástěnku a kontaktujte se s ostatními návštěvníky. Prosíme ale pouze o nekomerční vzkazy.

Zbyly vám doma nějaké kabely, pro které nemáte využití? Nabíječky od rozbitých nebo ztracených přístrojů? Třeba je někdo ještě využije. Přineste je do burzy kabelů, která bude poblíž stánků Bastlířů.

Program konference

Aktuální program je na webu a případné změny se tam hned projeví. V programu na webu bude vidět, kde v časové ose se právě náš svět nachází. Můžete také vyzkoušet mobilní aplikaci s programem.

Pokud budete z akce tweetovat, použijte prosím hashtag #LinuxDays.

(CC) (BY) LinuxDays 2017
HTTPS DNSSEC TLSA IPv6